Cine spune că nu-ți poți transforma total casa chiar și cu 95% mai ieftin? Acestea sunt cele mai bune chilipiruri de Black Friday

0

Dacă ai tot amânat renovarea locuinței pe motiv că ți-ar da bugetul peste cap, acum este cel mai bun moment. Îți spunem unde găsești cele mai mici prețuri pentru a pune în practică cele mai ambițioase proiecte.

Oricât de mulțumit ai fi de casa ta, mereu se găsesc lucruri de făcut sau înlocuit. Pare că întreținerea unei locuințe este o treabă fără sfârșit, dar și satisfacția de a avea o casă de vis merită efortul. Când ne gândim la o renovare, primul lucru la care ne vine în minte este cum să împăcăm un buget redus cu toate ideile pe care le avem.  

De Black Friday, magazinele practică reduceri neașteptat de mari, de până la 95%, așa că te poți alege cu multe chilipiruri, pentru care până acum ar fi trebuit să strângi bani tot anul să ți le permiți. Iată unele dintre cele mai surprinzătoare reduceri de care poți profita:

  1. Reamenajează-ți locuința modern și accesibil, cu mobilier de calitate

Mobilierul dă tonul atunci când vorbim de design interior. O încăpere amenajată modern și funcțional îți va reface buna dispoziție după o zi grea și îți va transforma locuința într-un sanctuar al relaxării.

Dacă vechiul mobilier s-a deteriorat sau pur și simplu nu îți mai place la fel de mult și simți nevoia unei schimbări, trebuie să știi că Elvila are reduceri de până la 70% de Black Friday la canapele, colțare, seturi de canapele, paturi, corpuri pentru bibliotecă, dormitoare și mobilier de bucătărie. După cum vezi, prețurile au scăzut atât de mult încât nici nu vei simți cheltuielile. Practic, ai șansa să scapi extrem de ieftin, indiferent că plănuiești să înlocuiești toată mobila sau câte o piesă pe ici-colo. În plus, poți comanda online toate produsele pe care ți le dorești, iar ele îți vor fi livrate prin curier, astfel că vei economisi mult timp și efort.

Reducerile sunt valabile între 18 și 30 noiembrie.

foto-1

  1. Transformă-ți casa în locul în care te simți în deplină siguranță

Securitatea propriei case ar trebui să fie primul lucru pe lista ta de priorități. Dormi mai ușor când știi că tu și familia ta sunteți în siguranță și nu te temi de spargeri sau de jafuri când pleci în vacanță mai multe zile.

Dacă până acum te-au speriat prețurile sistemelor inteligente de supraveghere, atunci aceste reduceri sunt pentru tine. Este suficient să arunci o privire peste gama largă de produse de securitate ca să-ți dai seama ce diferența ar putea face în locuința ta. În plus, fii cu ochii în patru după produsele care beneficiază de reduceri de 95%. Cu siguranță își vor găsi utilitatea în orice locuință, fie că ai nevoie să supraveghezi un nou-născut în camera lui sau vrei să nu mai tresari la orice zgomot noaptea și să te simți în deplină siguranță.

Reducerile sunt valabile între 18 și 20 noiembrie.

  1. Pune-ți la punct o grădină superbă pentru primăvară

Dacă plănuiești ca la primăvară să îți bei cafeaua într-un foișor, la tine în grădină, înconjurat de verdeață și flori parfumate, acum este momentul să începi să lucrezi la ea. Multe plante și unii arbuști se pot planta și toamna târziu sau la începutul iernii, cât timp pământul nu este înghețat, iar la primăvară vei avea o grădină bogată. Înarmează-te cu un utilaj de lucrat pământul, ca să-ți fie mai ușor să semeni și să afânezi solul.

După cum vezi, la Toolman ai reduceri substanțiale de până la 50% la cele mai bune produse de grădinărit și nu numai. Sigur ți-au căzut ochii și pe o freză de zăpadă care îți va face viața mult mai ușoară în lunile care urmează. Pentru că oferă garanția unei calități ireproșabile, orice om dibaci și iscusit va reuși să se ocupe singur de toate treburile gospodărești cu aceste unelte speciale.

Reducerile sunt valabile între 18 noiembrie și 5 decembrie.

foto2

  1. Cum poți crea un mediu plăcut și sănătos în casa ta

Se spune că omul isteț își face iarna car și vara sanie și te convingi cât de adevărat este acest proverb când te gândești la cum se schimbă prețurile electrocasnicelor în funcție de sezon. De exemplu, să îți iei un aer condiționat primăvara sau la începutul verii îți va scoate cu siguranță mai mulți bani din portofel. Ca să faci o comparație, aruncă o privire peste reducerile de aici la aparate de aer condiționat, aeroterme sau ventilatoare și te vei convinge.

Când ți-ai făcut locuința exact așa cum ai vrut, este important să o și protejezi. Mucegaiul poate apărea în orice casă, mai ales pe timpul iernii, din cauza unui nivel prea mare sau prea mic al umidității. Un umidificator și un purificator de aer pot fi răspunsul dacă vrei să creezi un mediu ideal la tine în casă, cu un aer curat, ușor de respirat pentru toată familia. În plus, după cum ai observat pe site, poți primi și unele accesorii cadou, precum un filtru care să rețină și cele mai mici impurități din aer.

Reducerile sunt valabile între 18-20 noiembrie și 25-27 noiembrie.

  1. Protejează-ți locuința de evenimente neprevăzute

O pană de curent îți poate strica toate electrocasnicele din casă, iar asta înseamnă zeci de cheltuieli neprevăzute și de care nu ai fi avut nevoie, în primul rând. Cei care locuiesc în zone muntoase sau care au case de vacanță în regiuni mai greu accesibile știu deja cât de important este un generator electric, care se poate dovedi salvator în astfel de situații neprevăzute. De Black Friday, reducerile de pe egeneratoare.ro sunt chiar și de 40%, iar vestea bună este că ți se oferă și consultanță gratuit, astfel încât să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.

Reducerile sunt valabile între 18 noiembrie – 1 decembrie.

Fenomenul Black Friday a cucerit întreaga lume și nu este nimic surprinzător în asta. Oamenii au ocazia de a vâna cele mai bune oferte și de a-și cumpăra lucruri pe care și le doreau de mult timp, dar pentru care nu aveau suficienți bani, în timp ce companiile profită de acest moment pentru a-și lichida stocurile și a se pregăti de un nou an comercial. De aceea, aceasta este cea mai bună ocazie pentru a-ți achiziționa toate cele necesare și de a economisi sume importante, astfel încât să îți mai rămână bani și pentru Crăciun și Anul Nou.   

 

Sursă foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply