Cel mai nou site de bucatarie: eCuisine

0

Sanoma Hearst Romania a lansat versiunea beta a celui mai nou site din portofoliu: eCuisine.ro.

Acesta si-a propus sa aduca un plus de prospetime si rafinament pe segmentul site-urilor culinare din Romania, oferind pasionatilor de gastronomie un alt mod de a gati – unul sanatos, distractiv si, mai ales, delicios.

Ce veti gasi aici

Site-ul eCuisine.ro ofera utilizatorilor un continut editorial de calitate, cu retete culinare insotite de fotografii, care ii vor inspira sa redescopere placerea de a gati, transformand-o intr-un ritual special al femeii moderne.

Totodata, eCuisine.ro a pregatit utilizatorilor articole si interviuri cu specialisti menite sa-i ajute sa se descurce mai usor in bucatarie sau care le vor deschide calea catre un stil de viata sanatos.

Puteti adauga retele voastre

De asemenea, utilizatorii eCuisine.ro pot adauga retetele proprii pe site si pot discuta nenumarate teme culinare in forum – de la retete preferate la schimb de impresii despre ustensile sau ingrediente bizare.

Magazin online cu produse culinare

Incepand cu anul acesta, eCuisine.ro va gazdui un director de restaurante si un magazin online de produse culinare, de la ingrediente pana la ustensile de bucatarie. Tot in 2011, eCuisine.ro se va extinde si in alte directii de business menite sa cultive bucuria de a descoperi si impartasi cu familia si prietenii experiente culinare agreabile.

Aplicatie pe iPhone

Recent, Sanoma Hearst Romania a lansat aplicatia “Bucataria de Azi – Retete delicioase”. Disponibila gratuit in iTunes, aplicatia ofera utilizatorilor de iPhone retete din bucataria internationala, selectate si pregatite de expertii revistei “Bucataria de Azi”, editata de Sanoma Hearst Romania.


Articol EXCLUSIV ONLINE

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply