Cea mai scumpa casa pe roti din lume

0

Cine a zis ca numai o vila poate fi luxoasa si scumpa? Si o rulota poate avea dotari extravagante, care sa-i ridice pretul pe piata.

Cea mai scumpa rulota din lume Marchi Mobile din seria “eleMMent palazzo” a fost scoasa la vanzare la pretul de 1,9 milioane de lire. Bineinteles, casa pe roti, sau mai bine zis palatul, a trecut prin cateva modernizari si imbunatatiri. 
Rulota dispune de un living, un dormitor matrimonial, bai separate, bucatarie si bar. In plus, este accesorizata cu tehnologie de ultima ora, aceasta avand montate un sistem de incalzire electronic prin podea, care poate fi controlat de un iPhone, camere video, mobilier retractabil, wireless si aer conditionat. Podeaua si mobilierul sunt toate din lemn, iar finisajele din piele. Printr-o simpla apasare a unui buton, rulota isi “deschide” si o terasa de 20 mp pe acoperis.
Capacitati tehnice
 
In ceea ce priveste partea tehnica, rulota are 12 metri lungime si 20 de tone. Cea mai scumpa casa pe roti se deplaseaza cu ajutorul unui motor cu 510 cai putere cu transmisie automata si dispune in acelasi timp de un sistem de evacuare “dual sport” si un sistem de directie asistata electric.

Sursa: Apropo.ro
Text: Alexandra Badita

Foto: Marchi Mobile  

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply