Cea mai nedorita activitate casnica

0

Un studiu realizat recent dezvaluie cele mai „neiubite” activitati din bucatarie si preferintele consumatorilor in materie de electrocasnice.

Concluzia studiului este ca cea mai nedorita  activitate casnica este curatarea cuptorului, ceea ce face din cuptorul cu autocuratare cel mai dorit produs electrocasnic dedicat  bucatariei.

Astfel, studiul releva faptul ca 63,5 % dintre cei intervievati ar dori cel mai mult sa detina un cuptor cu autocuratare. Cerintele clientilor in materie de electrocasnice au devenit mult mai practice decat in trecut, acestia punand un mare accent pe ‘’functionalismul’’ bucatariei, decat pe designul ei.

Tehnica moderna elimina cele mai neplacute sarcini din bucatarie

In topul listei activitatilor neplacute din bucatarie se afla:

  • eliminarea reziduurilor arse de pe suprafata de gatit (64,9%);
  • curatarea cuptorului (59,7%);
  • dezghetarea frigiderului (53%);
  • stergerea vaselor in vederea uscarii (40%)

Ce electrocasnice ar alege consumatorii

Lista celor mai detestate sarcini din bucatarie ofera o imagine concludenta: 63,5 % dintre cei intervievati ar dori cel mai mult sa detina un cuptor cu autocuratare.

Alte alegeri populare sunt o hota cu putere mare (36%), urmata de o masina de spalat vase extra silentioasa si o plita adaptabila (aproximativ 31% fiecare).

Femeile raman campioanele bucatariei

Teoretic, cuplurile moderne impart treburile din bucatarie. Aceasta este insa doar teoria – studiul arata o imagine diferita. Cand vine vorba de prepararea hranei si curatenie, barbatii prefera sa stea de-o parte.
Curatarea podelei din bucatarie si a frigiderului este o corvoada de la care s-au eschivat 40%, respectiv 45 % dintre barbati. Prin contrast, cele mai multe femei (68% si respectiv 73%), isi pierd in medie 15 minute pe zi pentru aceasta sarcina.

Studiul a fost realizat de compania GFK, in numele Bosch Electrocasnice, in Germania.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa: PR
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply