Cea mai frumoasa gradina

0

Evident, cea mai frumoasa gradina este undeva prin Marea Britanie. Specialistii au considerat ca aceasta este cea mai frumoasa gradina privata, iar in ceea ce priveste covorul de gazon, acesta a primit toate laudele.

cea mai frumoasa gradina

O astfel de gradina este rezultatul a peste 30 de ani de munca. Cel putin proprietarii, acum in varsta de 70 de ani, se preocupa de frumusetea acestei gradini de mai bine de 30 de ani.

Citeste si: Gradini pavate cu dale din lemn

Secretul pentru cea mai frumoasa gradina sta in iarba perfecta. Dar pentru ca este vorba despre perfectiune, rezultatele sunt incununarea unui efort constant si sustinut. Iarba este tunsa de sase ori pe saptamana fiind pastrata la o lungime a firului de iarba la fix cinci milimetri. Pe iarba se poate calca, dar jocul cu mingea sau joaca animalelor de companie pe iarba este cu desavarsire interzisa. In cursul zilei, cand soarele este puternic nu calca nimeni pe iarba. Covorul de gazon este udat la ore fixe si este sustinut cu ingrasaminte naturale.

cea mai frumoasa gradina

Citeste si: Plante aducatoare de noroc

Cea mai frumoasa gradina este organizata in stil englezesc, iar florile sunt schimbate in functie de anotimp.

Considerat un adevarat specialist in ceea ce priveste gazonul, proprietarul acestei frumoase gradini a spus ca vara, tunde gazonul de doua ori pe zi. In fiecare dimineata si in fiecare seara, mai putin duminica. In felul acesta iarba a devenit foarte deasa, este de un verde pur si foarte sanatoasa. Proprietarul nu a divulgat toate secretele care l-au ajutat sa ajunga la perfectiune, dar chiar si asa rezultatul este admirabil.

Dupa cea devenit celebru cu aceasta gradina, familia a permis accesul vizitatorilor, contra-cost, iar banii adunati au fost donati unei institutii de caritate.

Citeste si: Cele mai practice plante de interior

Cea mai frumoasa gradina a castigat mai multe competitii in ale gradinaritului.

Sursa: Daily Mail 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply