Ce terenuri ieftine poti cumpara langa Capitala

0

Criza a reusit sa aduca piata imobiliara la jumatatea valorii care se inregistra in anii 2007 – 2008. Proprietarii care au investit in terenuri in acea perioada sunt nevoiti acum sa le vanda in pierdere. Vezi cat de mici sunt preturile din jurul Bucurestiului.

Un articol publicat in ziarul Romania Libera arata care sunt preturile la care puteti achizitiona terenuri in jurul capitalei in aceasta perioada de criza economica.

Pipera

In aceasta zona puteti cumpara teren si cu 40 euro/mp, aproape de Radiofar. Terenul are 1000 mp si dispune de gaze, curent electric si asfalt.

Otopeni

Daca in urma cu doi-trei ani terenurile se vindeau aici cu 120 euro/mp, azi gasiti si cu 40 euro/ mp in zona Odai.

Corbeanca

Si in aceasta zona preturile s-au injumatatit. Terenurile se gasesc tot la 40 euro/mp, iar agentii imobiliari din zona sustin ca puteti gasi si pretul incredibil de 15 euro/mp.

Snagov

Un teren de 500 mp se vinde cu 10.000 euro, adica metrul patrat ajunge la 20 de euro.

Mogosoaia

Aproape de soseaua Bucuresti-Targovsite, 550 mp fara utilitati ajunge la 33.000 euro, pret negociabil asa cum spune proprietarul in anuntul sau.

Popesti Leordeni si Bragadiru

Daca in prima zona preturile pornesc de la 10 euro/mp, in a doua zona veti gasi terenuri mai ieftine cu cat te indepartezi de soseaua Alexandriei, cu preturi de la 25 euro/mp.


Sursa: Romania Libera
Foto: Stock.xchng.hu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply