Ce punem pe noptiera

0

Noptiera de langa pat reflecta obiceiurile noastre de seara si dimineata. Aceasta ar trebui sa pastreze doar strictul necesar.

1. Daca iti place sa citesti inainte de culcare, alege o noptiera cu un raft pentru carti, astfel incat sa le ai la indemana cand vrei sa rasfoiesti unul dintre volumele tale preferate. Nu este o regula ca noptiera ta sa semene cu cea a partenerului de pe partea opusa a patului daca aveti nevoi diferite.
 
2. Pastreaza lucrurile esentiale pe care le folosesti, precum lampa sau veioza pentru citit, ceas, telefon, ochelari pentru citit, telecomanda de la televizor , crema de maini sau un pahar cu apa.
 
3. Medicamentele nu ar trebui sa stea pe noptiera, locul lor este in sertarul special destinat sau intr-un dulapior din baie. Nici telefonul mobil nu ar trebui sa stea atat de aprape de creierul tau, pentru ca poate emite radiatii daunatoare.
 
4. In loc sa umpli noptiera cu tot felul de obiecte decorative care iti amintesc de diverse locuri din vacante sau persoane dragi, alege un obiect preferat pe care sa-l expui.
 
5. Daca noptiera nu are un sertar, foloseste o tavita pe care sa pui balsamul de buze pentru hidratare si bijuteriile pe care le scoti in timpul noptii.

Sursa: Stylelist
Text: Alexandra Badita
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply