Ce poti face cu o cana veche?

0

Le primesti cadou sau le cumperi in vacante, canile incep sa se adune in dulap si tu ai nevoie doar de una. Ce faci cu cele vechi?

Ghiveci – O cana are dimensiunile perfecte pentru o planta mica. Asa ca poti sadi busuioc sau chiar un cactus intr-o cana pe care trebuie sa o lasi intr-un loc luminos. Ai grija cand uzi planta, pentru ca apa nu se poate scurge din cana.
Lumanare – Un suport inedit pentru o lumanare homemade este o cana. Tot ce trebuie sa faci este sa pui fitilul si sa torni ceara topita si obiectul decorativ este gata.
Cos pentru cadouri – O cana cu un print haios umpluta cu bomboane sau cu pixuri colorate poate fi un cadou tocmai bun pentru colegii de la serviciu. O sa le faci ziua mai buna cu siguranta.
Suport pentru periuta de dinti – Periuta si pasta de dinti pot la fel de bine sa stea pe raftul din baie sprijinite intr-o cana care sa-ti aduca zambetul pe buze in fiecare dimineata. Poti sa folosesti recipientul chiar si pentru a pune bijuterii sau produse cosmetice in el.
Mozaic – Daca ai cateva cani care s-au ciobit, poti sa le spargi si sa lipesti bucatelele colorate intr-un mozaic. Ai grija sa nu te ranesti. Rezultatul ar putea fi o opera de arta, buna de expus chiar la tine acasa.

Sursa: Stylelist
Text: Alexandra Badita
Foto: Alexandra Badita

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply