Ce este tabla click?

0

Atunci când vine momentul să alegi materialele potrivite pentru construcția sau renovarea acoperișului casei tale, există o mulțime de opțiuni pe piață, dar nu toate sunt la fel de practice. Una dintre cele mai inovatoare și eficiente opțiuni este tabla click. Mai precis, noul produs din portofoliul RoofArt, ArtClick, care a apărut ca răspuns la nevoia clienților de a avea la dispoziție o soluție cu costuri reduse, montaj rapid și design minimalist. 

Faptul că cei de la RoofArt au reușit să obțină un astfel de produs, care completează cu succes gama de sisteme metalice pentru acoperișuri, garduri și fațade a producătorului, nu este o surpriză. RoofArt este o companie recunoscută pentru inovație, care răspunde prompt nevoilor clienților.

În acest articol, îți vom explica ce este tabla click, unde se poate folosi, cum se montează și de ce tabla ArtClick de la RoofArt este cea mai bună soluție pentru acoperișuri și alte tipuri de proiecte.

Ce este tabla click?

Tabla click este un material inovator, care se caracterizează prin faptul că panourile metalice sunt prevăzute cu un sistem de îmbinare de tip click sau sistem de clipsare. Acest sistem permite o instalare rapidă, cu rezultate excepționale din punct de vedere al designului, datorită aspectului minimalist, modern. 

Dar tabla click nu este potrivită doar pentru acoperișurile cu pante lungi ale clădirilor rezidențiale sau industriale, ci și pentru fațade. RoofArt recomandă ArtClick atât pentru construcțiile moderne noi, cât și pentru reabilitarea celor vechi și de patrimoniu, cărora le va aduce o valoare estetică și funcțională sporită. Așadar, putem identifica un prim avantaj al tablei click de la RoofArt: versatilitatea.

Cum se montează tabla click?

Montajul tablei click este simplu, datorită sistemului de clipsare. Această caracteristică reduce timpul de lucru și costurile asociate cu manopera.

Conform ghidului de montaj RoofArt pentru tabla ArtClick, panourile tablei click se montează de la stânga la dreapta, prin fixarea panoului superior pe cel de dedesubt, presând în zona laterală de îmbinare.

În partea dreaptă a panourilor de tablă există zone pre-găurite pentru montaj simplu și rapid. Prin aceste găuri trec holșuruburile cu cap plat, pentru fixarea panoului de astereala acoperișului. Secțiunea va fi ulterior acoperită de următorul panou de tablă.

Alte două avantaje ale tablei ArtClick: protecția împotriva infiltrațiilor provenite de la apa pluvială și aspectul uniform, ambele beneficii reieșind din caracteristica principală a sistemului și din modalitatea de montaj: sistemul etanș, cu prinderi ascunse.

Cei interesați pot consulta toate recomandările de montaj al tablei ArtClick pentru acoperișuri și fațade direct din ghid, pe site-ul RoofArt.

Cu ce este diferită tabla click de la RoofArt?

RoofArt este un producător de renume în domeniul sistemelor pentru acoperișuri și oferă soluții de cea mai înaltă calitate, iar tabla click nu face excepție. Pe lângă beneficiile deja menționate anterior, ArtClick se distinge prin următoarele avantaje:

  • Este obținută cu ajutorul unui sistem de producție automatizat, utilajele fiind programate prin setarea unor parametri. 
  • Panourile de tablă click sunt profilate longitudinal, având astfel rigiditate sporită.
  • ArtClick este disponibilă în nu mai puțin de 4 modele diferite: fără cute suplimentare pe suprafața panoului de tablă (ArtClick RA1), model cu două cute (ArtClick RA2), varianta cu nouă cute (ArtClick RA3), care evidențiază splendid lungimea panourilor, a pantei de acoperiș și verticalitatea unui perete placat. În final, există și un model format din cute mult mai dese (ArtClick RA4), care oferă volumetrie specială și rigiditate sporită.
  • Garanția oferită de RoofArt este una dintre cele mai bune din piață: 50 de ani pentru rezistența la coroziune și 35 de ani pentru menținerea culorii și exfolierea vopselei, în cazul variantei de tablă din oțel suedez cu acoperire GreenCoat Pural BT.

Alegerea tablei click de la RoofArt pentru acoperiș sau fațadă este o decizie înțeleaptă, care îți va aduce beneficii pe termen lung. Cu un montaj rapid și eficient, durabilitate și un aspect estetic atrăgător, tabla ArtClick reprezintă o soluție cu adevărat inovatoare.

Dacă dorești să afli mai multe informații despre tabla ArtClick, accesează site-ul RoofArt. Acolo vei găsi informații detaliate despre produsele oferite, precum și un ghid complet pentru montaj.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply