Catalogul IKEA 2011

0

Catalogul IKEA 2011 a fost lansat in cadrul unei conferinte de presa. Acesta este valabil in perioada 1 septembrie 2010 – 31 august 2011.

Ce aduce nou catalogul

Pe langa noile colectii, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum, cei de la IKEA au anuntat si faptul ca din totalul de 8.500 de produse, 4.000 au pretul scazut. Procentele cu care preturile au scazut variaza intre 5% – 60%.

“Preturile au scazut in medie cu 12% pe intreaga gama de produse. Sunt produse de mobilier, accesorii si decoratiuni pentru toate zonele casei, iar lista lor completa se gaseste pe website-ul IKEA“, a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania.

Noul slogan

Catalogul IKEA 2011 a fost creat pentru „Bucuria vietii de zi cu zi”, cu idei si solutii care sa contribuie la crearea si amenajarea spatiului pentru lucrurile importante din casa si din viata fiecaruia.

In perioada 1 – 21 septembrie, acesta va fi distribuit gratuit locuitorilor din Bucuresti, Pitesti, imprejurimi, in clanta usii, asa cum au facut in ultimii trei ani decand se afla pe piata din Romania.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Foto: IKEA

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply