Catalogul IKEA 2010

0

S-a lansat noul catalog IKEA 2010. Astfel in perioada 1-21 septembrie locuitorii din Bucuresti, Ploiesti si imprejurimi il vor primi in clanta usii.

900.000 de cataloage IKEA vor fi distribuite gratuit, şi în acest an în pungi de plastic oxo-biodegradabile.

Ce aduce nou catalogul pentru 2010

„Pentru ca o casa sa devina „acasa” cel mai important e cel care locuieste in ea: cum si-o doreste, cum o viseaza si cum si-o imagineaza. Catalogul IKEA din acest an a fost creat ca sa inspire pe toata lumea, indiferent de varsta, ocupatie, gusturi, nevoi sau venituri. Si, pentru ca lumea in care traim este intr-o continua schimbare, am facut o serie de imbunatatiri, incepand de la fonturile folosite in paginile catalogului si pana la faptul ca am inclus mai putine produse, pentru a dedica mai mult spatiu informatiilor despre beneficiile lor. Am pus mai mult accent pe valoarea pe care o obtine clientul folosind solutiile simple si la indemana oricui prezentate in catalog”, a declarat Mihaela Muresan, marketing manager IKEA Romania.

Lansarea noului site

Pe langa catalogul IKEA, o alta sursa completa de informatie cu privire la intreaga gama de produse si la beneficiile conceptului IKEA va fi la dispozitia romanilor incepand cu data de 15 septembrie 2009. Website-ul www.IKEA.ro va contine incepand cu aceasta data toate informatiile despre produsele si serviciile IKEA necesare pentru pregatirea unei vizite la magazin. Vizitatorii website-ului vor putea vizualiza de acasa beneficiile tuturor produselor din gama de 8.500 de produse oferita de magazinul Baneasa.

Clientii vor putea:

  • verifica stocurile disponibile
  • sa alcatuiasca liste de produse preferate, chiar pe diferite categorii de produse (sufragerie, bucatarie, camera copilului etc.)
  • sa-si planifice bucataria, biroul sau dormitorul cu ajutorul instrumentului de planificare ce poate fi descarcat sub forma unui software disponibil pe website

 Idei de amenajare mai gasiti si la Kika, Mobexpert sau Neoset.


Articol EXCLUSIV online
Sursa si foto: IKEA

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply