Catalin Horodinca: “O amenajare nu se termina niciodata.”

0

Designerul Catalin Horodinca vorbeste despre amenajarile interioare si satisfactiile muncii.

Un designer asaza piesele unui puzzle sofisticat de culori, volume si texturi, asigura ergonomia si confortul unui spatiu de locuit si ofera o imagine vizuala armonioasa care pune in scena visele fiecarui client.

Proiectul unei amenajari de interior porneste de la nevoile si necesitatile clientului. Aceasta implica alegere spatiului, a proiectului optim de casa sau a nevoilor de modificari, calculele de buget, gusturile personale, dorintele, visele si timpul de executie.

O amenajare nu se termina niciodata

Pentru ca fiecare persoana este intr-o schimbare permanenta cu oamenii, obiectele din jur si cu sine insusi. Este un proces continuu de modificari in ambient si in viata. Sunt optimist si sper ca viitorul sa aduca schimbari in mentalitatea clientului si in deciziile acestuia de a lasa procesul de decorare pe mana unor oameni care concep cu pasiune un decor si care au tehnicile specifice si cunostintele necesare pentru a oferi un produs final de calitate.

Cea mai mare satisfactie

Este atunci cand clientul devine prietenul tau. De la consultanta in alegerea proiectului de casa si pana la predarea la cheie a proiectului, pot face orice. Tariful il calculez in functie de marimea si gradul de dificultate a proiectului si variaza de la 4 euro/mp la 18 euro/mp. Fiecare proiect este diferit, la fel si dorintele si potentialul financiar al fiecarui client. Ma deplasez oriunde in tara si sunt foarte flexibil la pret. Fiecare serviciu este taxat separat, in asa fel incat clientul poate alege ce i se potriveste cel mai bine.

Contact: tel. 0728.027.760; www.studio24.ro; mail: [email protected]


Articol publicat in revista Casa si gradina
Productie: Oana Monoran
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply