Casuta din padure

0

Ce-ai spune de căsuță în pădure, cu totul și cu totul specială…?

A fost nevoie de experiența de o viață și de 20 de ani de muncă asiduă pentru a transforma acest hambar într-o casă total diferită. Jinks McGrath, bijutier de profesie, și soțul ei, Steve Turner, tâmplar de meserie, trăiesc și lucrează în East Sussex, într-un ansamblu de hambare restaurate din secolul al XVII-lea. Inspiră-te și tu din stilul lor dacă vrei să-ți amenajezi o căsuță în pădure.

AC103_05-1024x683

Ascunsă după colinele din zona rurală a țării, chiar înainte de South Downs, casa aceasta construită din lemn de stejar a fost inițial un grajd pe care cuplul format din Jinks McGrath, de profesie bijutier, și Steve Turner, de meserie tâmplar, l-a restaurat de la zero.

Atunci când nu crea propriile bijuterii sau când nu era ocupată cu acte de caritate prin care ajuta comunitățile din India sau Afganistan să lanseze ateliere de bijuterii în acele zone, Jinks ținea cursuri de prelucrare a bijuteriilor în atelierul său situat vizavi de casă.

O căsuță în pădure sau un colț de rai

În ciuda dimensiunilor sale mai degrabă mari, această clădire este cu certitudine realizată hand-made, în cel mai original stil englezesc cu putință. Într-un colț al bucătăriei, se află un mic scaun de lemn sculptat manual.

O casă făcută cu multă muncă și multă dragoste

Întrebat dacă această casă a fost construită de el, răspunsul lui Steve Turner rezumă perfect efortul depus și rezultatul final: „E mai ușor să-ți arăt lucrurile pe care nu am reușit să le fac. Pentru că le pot număra pe degetele de la o mână“, spune el râzând. Steve nu vorbește doar despre mobilierul ales special pentru a decora cele trei dormitoare ale casei.

De fapt, de la parter până la acoperiș, el a restaurat sau a înlocuit fiecare piesă pentru a crea casa în care locuiește în prezent împreună cu soția sa, Jinks. Atunci când cuplul s-a mutat aici, cu 25 de ani în urmă, pentru Steve a fost o reală provocare să transforme un hambar într-un cămin. „Poate că ar fi trebuit să ne lăsăm păgubași, mai ales că am avut un buget atât de limitat“, spune Jinks. „Dar am știut că împreună am putea crea ceea ce ne-am dorit.“

Poti vedea o galerie impresionanta de fotografii ale casutei din padure AICI

Sursa: marie-claire

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply