Castigatorii Bienalei de Arhitectura Bucuresti 2010 si lansarea Urban Report

0

Vineri, 10 decembrie, ora 18:30, la Galeria ¾* – Teatrul National Bucuresti, va avea loc conferinta zeppelin 26 care va marca inchiderea Bienalei de Arhitectura Bucuresti 2010.

Vor fi invitati castigatorii Expozitiei Concurs de Arhitectura Romaneasca, va fi prezentat Catalogul BAB10 si va fi lansat proiectul Urban Report, un studiu asupra fenomenului urban contemporan in tarile din sud-estul Europei.

Zeppelin 26

Zeppelin 26 ii va avea ca invitati pe medaliatii Expozitiei Concurs de Arhitectura Romaneasca din cadrul Bienalei de Arhitectura Bucuresti 2010 care isi vor prezenta proiectele castigatoare si ideile din spatele lor.

Arhitectii vor vorbi despre cum vad ei directiile in care ne dezvoltam, cum se raporteaza la practica actuala din vest sau din est si care este cheia reusitei in contextul romanesc.

Catalogul Bienalei de Arhitectura

In continuarea acestei discutii, va fi lansat Catalogul Bienalei de Arhitectura Bucuresti, editat de Asociatia Zeppelin.

Publicatia este disponibila la pretul de 35 de lei in librariile Humanitas, Carturesti, INMEDIO si Relay si va putea fi comandata online pe site-ul revistei Arhitectura: www.arhitectura1906.ro.

Urban Report

De asemenea, in cadrul conferintei zeppelin 26 va fi lansat si proiectul Urban Report:o platforma de teorii si discursuri critice, proiecte, practici si transformari urbane post ’89 in tarile din centrul si sud-estul Europei.

Patru organizatii din Romania, Bulgaria, Ungaria si Serbia, intr-o coproductie culturala in premiera. Proiect finantat de ICR prin Programul Cantemir. Mai multe detalii pe site-ul proiectului: www.urbanreport.ro.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply