Castiga un dezumidificator Ceresit AERO 360º

0

foto concurs _Aero360-CasaGradina_800x600px

Intai iti vom spune de ce este util sa ai un dezumidificator la tine acasa, apoi te vom invita sa participi la un concurs prin care poti castiga unul dintre cele 20 de aparate Ceresit AERO 360o.

Desi pare greu de crezut, tu si familia ta produceti intr-o zi aproximativ 12 litri de apa, sub forma de vapori. Cum? Prin activitatile casnice obisnuite precum pregatirea meselor, folosirea camerei de baie, spalarea hainelor, incalzirea casei etc. Atunci cand este excesiva, umiditatea constituie o amenintare atat pentru locuinta, cat si pentru sanatatea celor care locuiesc intr-un mediu cu umiditate ridicata.

Umiditatea in exces conduce la aparitia condensului si a mucegaiului in locuinta, a mirosurilor neplacute, la deteriorarea peretilor, a tapetului, a pardoselii si chiar a materialelor textile. Totodata, umiditatea ridicata influenteaza negativ durata de viata a aparatelor electrocasnice.

In ceea ce priveste sanatatea, excesul de umiditate favorizeaza aparitia afectiunilor respiratorii precum infectiile virale, rinitele alergice sau astmul, precum si aparitia afectiunilor reumatice. Desi pare greu de crezut, alergiile la praf se dezvolta mult mai usor intr-un mediu umed.

Aparatul dezumidificator Ceresit AERO 360o lupta cu succes impotriva umiditatii excesive. Acesta ofera o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute. Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete care absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Cand recipientul aparatului s-a umplut, trebuie doar sa torni in chiuveta solutia salina rezultata.

Apropo, dezumidificatorul Ceresit AERO 360o il poti cumpara inclusiv online, de aici.

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

Ene Beatrice
Damian Veronica
Potocean Alina
Suciu Camelia Anisoara
Clepce Daniela
Grigore Corina
Corodescu Maria
Covrig Valentin
Stefanescu Gabriela Carmen
Bogdan Daniela
Georgescu Nicoleta
Stefan Georgica
Savu Cristiana
Smarandache Daniela
Serban Greti
Placinta Cristina Dana Maria
Hoban Alina
Bors Ioan
Neicu Mihaela Lavinia
Moldovan Adriana

Regulament

Perioada de desfasurare: 11.11.2015 – 24.11.2015
Extragerea castigatorilor: 25.11.2015
Premii: 20 X dezumidificator  Ceresit AERO 360o

Pentru a putea castiga, inscrie-te in formularul de mai jos.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply