Câștigă decorațiuni de iarnă de la Kika

0

decoratiuni kikaDecorează-ți casa pentru Sărbători cu Kika și Casa și Grădina!

Cea mai așteptată perioadă a anului este cea a Sărbătorilor de iarnă, când decorăm casa, împodobim bradul, ascultăm colinde și – cel mai important – petrecem mai mult timp alături de cei dragi. Pentru a vă face Sărbătorile și mai frumoase, ne-am gândit să vă oferim posibilitatea de a câștiga un set de decorațiuni din colecțiile dedicate Crăciunului  de la Kika.

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim tuturor pentru participare!

Câștigătoarea decorațiunilor oferite de Kika este Anca Girigan din Suceava.

Ce poți câștiga

Am pregătit pentru voi un set de decorațiuni pentru întreaga casă, de la globuri și beteală pentru brad, suporturi de lumânări, Moși și până la o placă haioasă pentru musafirii. Premiul  conține mai exact:

Set globuri mix 60 buc

Pachet decoratiuni de Craciun

Suport lumânare sub formă de stea

Suport lumânare – felinar

Set 2 x Moș Crăciun

Placă decorativă

Cum te înscrii

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs, al cărei răspuns îl găsești pe site-ul kika.com/ro, până pe 18 decembrie, la ora 17.00. Câștigătorul setului de decorațiuni va fi extras și anunțat pe site în postarea de concurs la ora 17.30 și apoi va fi contactat prin email pentru a-și revendica premiul, până pe 21 decembrie, la ora 11.00 a.m. . Premiul va fi apoi expediat prin curierat, pentru a intra în posesia lui cât mai curând înainte de Crăciun.

Mult succes!

Imagine cu titlu reprezentativ, imaginile cu premiile se regăsesc pe site-ul Kika, la link-urile de pe fiecare produs în parte.

Foto sumos/Fotolia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply