Casetă micuță pentru bijuterii

1

Ecaterina Stancu, loc. Putineiu, jud. Teleorman
Stimată redacție și dragi cititori practici,
Am citit în revistă despre multe doamne care își meșteresc singure lucrușoare și m-am hotărât să vă scriu și eu despre un mic proiect de bricolaj. De mult timp îmi doream o cutiuță de bijuterii.
Îmi plac mult accesoriile și le țineam răsfirate peste tot. Deși am văzut diverse modele de casete pentru bijuterii prin magazine, nu mi-am cumpărat. Am zis să îmi fac singură. Și am meșterit mai multe astfel de obiecte.
Prima oară am desenat un cub desfășurat pe un carton mare, grosuț, pe care apoi l-am decupat. L-am lipit la colțuri cu aracet. Pe celelalte caste le-am făcut direct din cutiuțe rămase de la diverse lucruri: pachet promoțional cu cremă, cutie de la telefonul mobil. După ce s-a uscat unde am lipit, le-am pictat cu tempera diverse modele. Pe unele le-am înfășurat cu sfoară. Le-am mai decorat cu flori presate sau biluțe. Acum am o cutiuță pentru cercei, care îmi plac enorm și am foarte mulți, una pentru brățări și una pentru agrafe și bureței de păr.
Prietenelor mele le-au plăcut cutiuțele, așa că le-am făcut și lor câte una cadou. Încercați și voi să meșteriți atstfel de casete, este plăcut și faci ceva practic. Doresc tuturor cititorilor multă inspirație și îndemânare!
Foto: Ecaterina Stancu

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Decorațiuni utile și de preț | Revista Practic idei

Leave A Reply