Case la cheie intre 35.000 si 60.000 euro

0

Romanii care decid sa achizitioneze in viitorul apropiat o locuinta noua, o pot face cu un avans de numai 3000 euro.

Spre deosebire de creditele ipotecare actuale, dobanzile si costurile totale aferente programului „Prima Casa” sunt mai scazute cu 42 pana la 49%.

Competitia pentru a oferi cele mai bune conditii nu exista numai in sectorul bancar ci si in cel imobiliar. Astfel, cele mai bune oferte nu au intarziat sa apara, iar pentru cei  care isi doresc achizitionarea unei locuinte noi, acum este momentul pentru a transforma visul in realitate.

Case de la 35.000 de euro

Compania Neoconstruct se adapteaza situatiei actuale si intereselor potentialilor clienti, remarcandu-se cu una dintre cele mai bune oferte existente: case la cheie cu preturi cuprinse intre 35.000 si 60.000 euro.

Cei interesati pot studia proiectele proprii Neoconstruct, deja existente pe site-ul  www.casaneo.ro, al caror pret fata de cel afisat se reduce cu 15%, sau pot apela la specialistii din cadrul companiei pentru a realiza proiecte noi, care sa se incadreze in bugetul creditat.

Casele pe care le puteti achizitiona beneficiind de aceasta oferta au suprafete construite  generoase, de la 70 mp pana la 120 mp, care pot cuprinde: living, bucatarie, hol, doua bai, trei dormitoare, asigurand confortul maxim necesar unei familii.

Pretul cuprinde proiectul, fundatia, structura, invelitoarea, ignifugarea, tamplaria  exterioara si interioara, finisajele exterioare, finisajele interioare cu gresie faianta,  parchet, instalatiile electrice, termice si sanitare cu tot cu obiectele aferente: centrala, radiatoare, cada, chiuveta, wc, baterii, intrerupatoare, prize, aplice.

Sau case de la 23.000 de euro

O alta oferta, de data aceasta la rosu si in Satu Mare apartine celor de la Davilas Construct. Pentru 23.000 de euro puteti achizitiona de la ei o vila la rosu, in Satu Mare.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Imopedia.ro
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply