Casa si gradina de octombrie

0

casa si gradina octombrieÎn luna octombrie, revista Casa și grădina aniversează nouă ani de la apariție! Ne-am lansat ca cea mai îndrăzneață revistă de amenajări interioare, iar acum căutăm cele mai bune idei pentru ca tu să te simți bine acasă.

Ne-am documentat și am găsit cele mai noi sisteme de iluminat, iar alături de acestea vei vedea și idei cu rafturi și bibilioteci pentru a-ți amenaja un colț de lectură acasă. Pentru că suntem în plin sezon imobiliar, am vorbit cu specialiștii despre ce trebuie să ai în vedere în această perioadă dacă vrei să închiriezi sau să vinzi. În plus, vei găsi și trei interioare de la noi amenajate pe bugete și stiluri diferite, în funcție de dorințele proprietarilor.

La partea de grădină, am fotografiat pentru tine o grădină proiectată de o echipă de la noi. Este ca un traseu labirintic care dezvăluie treptat plante, atmosferă, jocuri de lumini și umbre. Vei mai afla cât de ușor este să crești Heuchera sau cum faci să petreci cât mai mult timp în grădină fără să îți fie frig.

Găsești revista Casa și grădina la punctele de difuzare a presei. Preț: 8,9 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply