Casa și grădina de noiembrie

0

casa-si-gradina-noiembrie-2016Nu rata ediția de noiembrie a revistei Casa și grădina, din 1 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Toamna, o sărbătoare!

În numărul de noiembrie al revistei Casa și grădina vei găsi multe noutăți, idei de amenajare și sfaturi practice pentru colțul tău verde.

Începem cu noutățile de pe piața internațională, dar accesibile și la noi, prin intermediul internetului. Întotdeauna e bine să aruncăm un ochi și la producătorii internaționali de mobilier și decorațiuni. Apoi, continuăm cu cele mai noi produse și servicii lansate la noi: magazine, obiecte pentru casă, oferte speciale.

La rubrica Bine primiți, vei avea ocazia să vezi trei interioare cu toate încăperile lor și poveștile proprietarilor și ale designerilor despre amenajări. Nu este un lucru ușor să îți amenajezi o casă, dar și când reușești, apreciezi altfel efortul!

Apoi, facem o scurtă oprire în județul Covansa, pe la proprietățile contelui Tibor Kálnoky, de unde vei afla ce poți face într-o vacanță în această parte a țării.

Capitolul dedicat colțului verde se deschide cu o grădină superbă, care se trezește la viață în timpul toamnei și cu câteva sugestii de plante care arată bine toamna. Călătorim apoi spre Suedia, unde expoziția Grădinile Nordice a reunit 12 designeri care au amenajat mici spații verzi. Cu siguranță te vor inspira!

Găsești revista Casa și grădina la chioșcurile de presă. Preț: 8,9 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply