Casa si gradina de martie

0

casa si gradina martie 2016Nu rata ediția de martie a revistei tale preferate, din 5 martie la toate punctele de difuzare a presei!

Numărul de martie al revistei Casa și grădina îți aduce primăvara direct acasă! Începem cu o copertă inspirațională, de pe care vă zâmbesc discret Irina Neacșu și Mădălina Andronic, cele două artiste care au acceptat invitația noastră de a le fotografia în atelierul unde lucrează împreună la ilustrații de cărți, mobilier, amenajări de interioare, mici colecții de rochii și tricouri.

Apoi, vom vizita câteva interioare de la noi transformate de proprietari, cu ajutorul arhitecților și al designerilor. Vei vedea că nu este chiar greu să obții casa mult visată, dacă știi ce vrei și alegi persoanele potrivite cu care să lucrezi. Vizitele noastre se încheie cu un popas in Țara Ovăzului, nu spunem mai multe, vei găsi toate detaliile în paginile revistei.

Avem, deasemenea, și câteva interioare amenajate de stilistele noastre și inspirate de florile proaspete care tocmai își fac aparițiile prin grădini, sfaturi pentru cei care își pun problema dacă să aleagă sau nu o mașină de spălat vase și un amplu material despre stilul Memphis care te va inspira, cu siguranță.

Evident că nu am uitat de iubitorii plantelor, cărora le-am pregătit o grădină din Berlin, deschisă publicului pentru vizite, dar și idei pentru balcoane și aranjamente superbe de primăvară.

Găsești revista Casa și grădina la chioșcurile de presă. Preț: 8,9 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply