Casa și grădina de iunie-iulie

1

Nu rata ediția de iunie-iulie a revistei Casa și grădina, din 6 iunie la toate punctele de difuzare a presei!

O familie fericită!

Pentru că sezonul renovărilor și al reamenajărilor este în toi, în numărul de iunie-iulie al revistei Casa și grădina ți-am pregătit o mulțime de idei care te vor ține ocupat în vara aceasta. Începem cu noutățile din magazine – acele obiecte mici pe care le poți cumpăra oricând pentru casa ta – selecționate de echipa revistei pentru toate bugetele și toate tipurile de amenajări.

Verdele este culoarea care ne-a inspirat pentru acest număr, așa că într-un pictorial amplu vei descoperi cum poți introduce această culoare în casa ta, fie că vorbim despre tapet, scaune, plante sau mobilier de bucătărie.

Cât te costă instalarea unei centrale termice, cum o alegi și cum o întreții, vei afla de la specialiștii noștri, care ți-au pregătit și câteva modele de centrale grupate în funcție de bugetul tău.

Bine primiți!

Capitolul dedicat interioarelor pe care le vei vedea în acest număr al revistei poate fi rezumat sub același titlu: O familie fericită. Fiecare apartament pe care l-am pozat spune povestea de amenajare a unei familii fericite de la noi. Descoperă-le pe toate în paginile revistei!

Impresii din grădina unui impresionist

După ce vei vedea grădina pictorului impresionist Monet, cea care deschide capitolul dedicat spațiilor verzi și care te va inspira cu siguranță, vei avea ocazia să îți alegi tipul de piscină, mobilierul de exterior și soluția de umbrire pentru această vară din sugestiile editorului peisagist.

Găsești revista Casa și grădina la chioșcurile de presă. Preț: 8,9 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Stefan Hartulari

    Am o casa la Breaza acoperita cu sindrila de brad, doresc sa impregnez acoperisul cu o substanta de protectie, ulei de in sau produse moderne.Acoperisul are 264 mp. Va rog sa-mi recomandati o firma sau meserias care executa o astfel de lucrare.
    Va multumesc,
    Stefan Hartulari

Leave A Reply