Casa și grădina de decembrie-ianuarie

0

casa-si-gradina-decembrie-ianuarieNu rata ediția de decembrie-ianuarie a revistei Casa și grădina, din 6 decembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Iubește sărbătorile!

În numărul de iarnă al revistei Casa și grădina, vei vedea cum îți faci casa frumoasă de sărbători cu idei creative și la îndemână, adunate de redactorii revistei.

Începem cu noutățile sezonului, iar apoi continuăm cu povestea de pe copertă, alături de cei care ne-au fost gazde: Diana Anghel și Alexandru Ciomârtan, proprietarii barului de cocktailuri unde am realizat ședința foto. Masa strălucitoare, decorată și aranjată de sărbătoare te va inspira pentru Crăciunul din acest an!

La rubrica Bine primiți, te așteaptă poveștile proprietarilor care au trecut cu bine prin fazele de șantier și amenajarea ale caselor. Vei afla ce greșeli au făcut, cu ce soluții pentru situațiile neprevăzute au venit și cum au reușit să își țină bugetele la limita propusă.

Chiar dacă suntem în plin sezon rece, te poți bucura de un colț verde și în această perioadă. Citește despre secretele unei grădini verzi tot anul, ușor de întreținut, ce ai de făcut prin grădină chiar dacă afară e ger sau povestea Hippeastrum, planta care doarme vara și înflorește toată iarna.

Cadou: în această lună vei găsi revista Casa și grădina la chioșcuri, la același preț de 8,99 lei împreună cu un număr cadou al revistei Practic în bucătărie special.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply