Casa și grădina de decembrie 2017-ianuarie 2018

0

Nu rata ediția de iarnă a revistei Casa și grădina, din 7 decembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Atmosferă de sărbătoare cu revista Casa și grădina!

Numărul de iarnă al revistei Casa și grădina îți aduce cele mai creative idei pentru amenajarea casei tale. Începem cu noutățile lansate pe piața de la noi și continuăm cu lumânările, instalațiile luminoase, plantele verzi, steluțele și globurile, adică acele detaliile strălucitoare care puse în contextul potrivit îți vor transforma în acest an casa într-un loc de poveste.

Și pentru că amenajarea casei poate părea foarte complicată la prima vedere, proprietarii celor patru interioare prezentate în acest număr al revistei Casa și grădina, îți spun poveștile lor de amenajare, cu bune și cu rele.

Mai mult de trei sferturi din timp ni-l petrecem la interior, așa că este important să trăim într-un ambient confortabil. Un grup de tineri profesioniști din România dezvoltă proiecte menite să transforme modul de locuire și îți prezintă metode simple prin care poți să îmbunătățești confortul în locuința ta.

La capitolul dedicat plantelor, vei descoperi o grădină spectaculoasă pe timpul iernii, noutăți pentru spații verzi, aranjamente de sezon inspirate și soluții pentru încălzire exterioară.

Găsești revista Casa și grădina la chioșcurile de presă. Preț: 9,99 lei.

revista casa si gradina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply