Casa și grădina de august

0

Nu rata ediția de august a revistei Casa și grădina, din 8 august la toate punctele de difuzare a presei!

Iată ce vei găsi în această ediție:

Clipe de răsfăț

Numărul de vară al revistei Casa și grădina te va purta printr-o serie de locuri noi, unde poveștile de amenajare se împletesc cu imagini spectaculoase care te vor inspira pentru casa ta.

Elemente exotice

În această vară păsările flamingo sunt vedetele nu doar în amenajările interioare, ci și la petrecerile de la piscină sau în imprimeurile marilor case de modă. Noi ți-am selectat câteva obiecte tematice și îți arătăm cum le poți integra în ambientul casei tale.

Bine primiți

Casele amenajate de designerii români sunt poate cele mai relevante motive că se poate să ai și tu un interior frumos decorat și funcțional. Două interioare de la noi te așteaptă să le descoperi secretele, iar apoi, pentru că designul și gastronomia merg mână în mână, vei descoperi trei restaurante nou deschise în București, unde inspirația a venit de peste tot din lume.

Povestea de pe copertă

Prin iunie, când căldura verii era mai aprigă, ne-am întâlnit la Infini Garden cu Laura Călin, fondatoare V for Vintage și Yoga City, și am povestit despre proiectele ei. Oaza de liniște de la Infini garden, ascunsă între blocurile încinse te va încânta și pe tine!

Totul despre gențiene

Rar întâlnești flori mai delicate și culori mai intense ca acelea ale gențienelor. Noi îți spunem cum să le îngrijești, iar dacă te hotărăști să le dai o șansă, atunci fii sigur că îți vor împodobi ghivecele și rondurile din grădină cu valuri imense de flori.

 

Găsești revista Casa și grădina la chioșcurile de presă. Preț: 8,99 lei.

casa si gradina august 2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply