Casa și grădina de august

0

casa si gradina august 2016Nu rata ediția de august a revistei Casa și grădina, din 4 august la toate punctele de difuzare a presei!

Vacanță la mare!

Numărul de august al revistei Casa și grădina vine cu multă inspirație pentru interioare cu personalitate și colțuri verzi fermecătoare. Începem cu câteva materiale consistente despre mansarde și acoperișuri (vorbim cu specialiști despre detalii tehnice sau de amenajare). Apoi, continuăm cu un pictorial de la mare și poveștile proprietarilor care ne-au deschis ușile caselor în această lună. În continuare, vei vedea cum s-a transformat o fabrică de mobilă într-un studio foto modern, dar și cum 10 mp din centru Capitalei au devenit un juice bar unde îți poți face zilnic plinul de vitamine.

Capitolul dedicat iubitorilor de plante începe cu povestea unei grădini din Monaco, din care vei afla că locuitorii cu stare de aici nu se sfiesc nicicând să își murdărească mâinile cu noroi doar pentru a avea acel spațiu verde perfect. Cât timp mai e frumos afară, ar fi bine să dai o tură prin grădinile de vară din București (am făcut noi o listă cu cele pe care nu ar trebui să le ratezi). Și dacă tot este sezon, am zis să îți arătăm și câteva idei cu plante și aranjamente pentru ceremonii la malul mării.

Găsești revista Casa și grădina la chioșcurile de presă. Preț: 8,9 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply