(P) Casa Rusu lanseaz​ă magazinul online casarusu.ro

0

Casa Rusu, unul dintre cei mai de succes retaileri din​ domeniul produselor de mobilier, lansează magazinul online www.casarusu.ro prin campania „Bucură-te de #acasă”. Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, zeci de colecții de mobilier de calitate la prețuri accesibile și mii de clienți mulțumiți, Casa Rusu marchează un moment important în istoria sa.

Magazinul online​ www.casarusu.ro vine în completarea celor aproape de 20 de magazine din întreaga țară și își propune să faciliteze achiziția de mobilier, tapițerii și decorațiuni pentru întreaga comunitate, dar mai ales pentru cei care nu au un magazin în orașul lor și care vor să se bucure de calitățile unui mobilier modern, practic și rezistent.

”​Ne dorim ca lansarea magazinului online să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri care și-au exprimat dorința de a cumpăra produse Casa Rusu chiar și în această perioadă. Activitatea magazinelor fizice din țară a fost suspendată temporar, pentru siguranța angajaților și a clienților, dar am continuat să fim la dispoziția acestora online si telefonic. De asemenea, în campania de lansare a magazinului online încurajăm oamenii să se bucure de momentele petrecute acasă și să cumpere online tot ceea ce au nevoie pentru o locuință amenajată după gustul lor.” declară Matei Gaburici, CEO, Casa Rusu.

Prin noul site, Casa Rusu se adreseaz​ă consumatorilor care preferă să cumpere online și care apreciază confortul plasării de comenzi cu livrare direct acasă.  De asemenea, rolul prezenței online este acela de a ajuta compania să construiască o experiență de shopping plăcută, care să completeze așteptările actuale ale clienților.

Începând cu data de 22 aprilie 2020, toate produsele Casa Rusu sunt disponibile online pe www.casarusu.ro. Compania asigură transportul oriunde în țară, iar livrarea coletelor se face în siguranță, respectând toate măsurile recomandate.

În plus, comenzile a căror valoarea este de minimum 1000 lei beneficiază de transport gratuit.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply