Casa „Posehuset” – transformare intr-un studio artistic

0
Ideea initiala a fost de a transforma grajdul vechi al casei intr-un spatiu de lucru multifunctional folosind o constructie de-a gata, tip „cutie”, cu un acoperis deasupra. Aceasta „cutie”, trebuia sa fie amplasata in interiorul zidurilor existente ale hambarului. In cele din urma, deoarece instalatiile si masuratorile vechiului grajd s-ar fi potrivit mai greu cu aceasta „cutie”, studioul a fost nou construit in interiorul zidurilor vechi de caramida.
 
Noul acoperis a fost adaugat ulterior. Este format dintr-un sistemul de panouri negre mate, care se imbina perfect ca piesele unui puzzle. Cele trei ferestre de mansarda VELUX si panourile solare VELUX montate se potrivesc perfect cu piesele acoperisului pentru a imprima cladirii o expresie puternica. Ferestrele de mansarda VELUX de dimensiuni diferite au fost amplasate echilibrat, pentru a oferi o iluminare maxima a salii. De fapt, aduc de doua ori mai multa lumina naturala decat ar fi patruns prin ferestrele de fatada, ceea ce arata cat de importanta este lumina naturala pentru a efectul de spatialitate. Acestea, impreuna cu usa de sticla sunt singurele surse de lumina naturala, deoarece toate ferestrele vechi ale grajdului au fost acoperite.


Comentarii Facebook

comentarii

1 2 3

Leave A Reply