Casa mica este casa viitorului

0

casa mica (9)Multi dintre noi isi doresc o casa mare, fara sa socoteasca raportul dintre avantaje si dezavantaje, prin comparatie cu o casa mica. Pe de alta parte, din ce in ce mai tare, se contureaza ideea ca cea mai buna solutie o reprezinta casa mica.

Casa mica este casa viitorului si aduc repede cateva argumente: pret, materiale, salvarea unui petec de pamant pe langa casa de dragul unui pom si a unui metru patrat pentru plantat legume. In plus, o casa mica este o casa care consuma putin, se incalzeste si se raceste repede, este o casa rezistenta si usor de intretinut.

Citeste si: Casa din povesti. O poveste de iarna

Casa viitorului o sa fie casa mica si implicit apartamentul mic. Exista ideea ca o casa mica sau un apartament mic este unul inconfortabil, in care nu ai spatiu si toata lumea sta inghesuita. Solutia sta in gestionarea inteligenta si foarte eficienta a spatiului dintr-o casa mica, in asa fel incat o casa mica sau un apartament mic o sa para un … mic palat.

Aceasta casa mica este in Odessa, Ucraina. A fost proiectata de Denis Svirid si are un interior pe care un proprietar de casa mare poate sa fie invidios.

Citeste si: Mobilier pentru case mici. 5 idei exceptionale

Casa este decorat cu lemn inclusiv pe pereti si are o gramada de spatii de depozitare, in ciuda dimensiunilor sale reduse, fiecare loc si fiecare colt fiind folosit cu o eficienta maxima. Exista o mansarda care ofera intimitate. Se poate spune ca lipsa de spatiu a fost un avantaj in acest proiect, pentru ca arhitectul a dovedit cate spatii neutilizate, sau insuficient puse in valoare, avem in casele noastre. Unele din camere sunt mici, cum ar fi dormitorul, dar acest lucru il face mai intim.

Citeste si: Proiecte de case economice

Imaginile vorbesc de la sine. Strategia a fost simpla: s-au eliminat toate detaliile lipsite de importanta, toate detaliile inutile, totul a fost redus la functional si practic. Lemnul a imbracat casa si i-a dat valoare si caldura. Nu a fost nici un amanunt lasat la intamplare, fiecare detaliu a fost gandit si cantarit, au fost alese cele mai bune materiale si s-a pus accentul pe respectarea confortului personal si indeplinirea tuuturor functiilor pe care trebuie sa le indeplineasca o casa, cu atat mai mult cu cat este o casa mica.

Mai multe imagini poti vedea aici.

Sursa: homedit.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply