Casa din povesti. O poveste de iarna

0

Casa din povesti exista in realitate. Este undeva in Marea Britanie, la marginea unui sat. Este izolata doar in aparenta, pentru se afla la limita unui domeniu si inainte sa devina, cu o investitie minima, o casa din povesti, a fost o cabana pentru vanatoare.

casa din povesti (3)

Renovarea si reamenajarea a costat numai 3000 de euro, dar rezultatul este fabulos. O cabana banala a devenit casa din povesti. Povestea despre casa din povesti a fost publicata in prestigioasa rubrica Home&Garden din New York Times. Povestea este simpla: Sandra Foster, sotie de proprietar de restaurant si mare iubitoare de frumos, a dat frau liber imaginatiei si in decursul unei veri a reamenajat o cabana de vanatoare, intr-un loc rupt parca din povesti.

Citeste si: Solutii de depozitare pentru haine in casele mici

Casa din povesti este alba, cu flori in veranda. Interiorul este drapat cu perdele de dantela alba care imita spuma. Exista o mica biblioteca si un dulap pentru vesela, o zona de relaxare interioara si una de relaxare pe veranda mica. Dormitorul a fost amenajat la inaltime si are un pat cu baldachin alb. Ioata casa este luminata de un candelabru traditional.

casa din povesti (1)Casa din povesti este organizata si decorata in cel mai pur stil victorian ceea ce amplifica aerul romantic. Casa este foarte mica, cele doua incaperi, camera de zi si dormitorul suspendat, plus veranda mica acopera o suprafata de doar 3 metri pe 5 metri.

Citeste si: Mobilier pentru case mici. 5 idei exceptionale

Nu sunt prea multe de spus despre aceasta casa din povesti, imaginile fiind cele care vorbesc de la sine.

Avem insa o lectie din aceasta poveste: niciodata sa nu minimalizezi potentialul pe care il poate avea un loc. Orice casa, cat ar fi ea de mica si de banala poate sa devina un loc de poveste. Iar pentru a face asta nu este nevoie de investitii mari. Imaginatia si bunul gust sunt mai valoroase.

Sursa: nytimes.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply