Casa de 23.000 de euro

0

Oferte mai mult decat avantajoase sunt atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara pentru case la rosu.

In Satu Mare, de exemplu, Davilas Construct aduce prin programul initiat de Guvern case foarte ieftine. 23.000 de euro pentru o vila. Ce-i drept, nu la cheie, dar tot e mult sub pretul pietei. Ba mai mult. Pentru a primi increderea potentialilor clienti, constructorul subliniaza ca aceste case sunt “construite 100% din materiale de cea mai buna calitate, dublate de o executie ireprosabila”.

Primul produs promovat de Davilas Construc este Vila Tineret. Aceste case sunt situate in cartierul Davilas din Dorlot si sunt predate in stadiul de finisaj exterior.

Cu alte cuvinte, sunt case la rosu, la care se adauga termoizolatia (de 10 cm grosime), tencuiala nobila in culoare, acoperisul cu sarpanta de lemn si acoperit cu tigla de tip Bramac, geamuri termopan GEALAN, usi de intrare in casa, respectiv usi de iesire pe terasa, compartimentarea interioara a casei cu caramida.

Vila Tineret este o casa de tip duplex cu o suprafata de 100 mp/casa, pe un singur nivel, cu doua dormitoare, un living, o bucatarie, o baie, o terasa de 30 mp.

Prin programul Prima Casa si daca aveti venitul minim necesar puteti beneficia de aceasta oferta.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Imopedia.ro
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply