Casa „Posehuset” – transformare intr-un studio artistic

0

Studioul „Posehuset” este o anexa a cabanei principale cu acelasi nume, situata intr-o zona de tara din Danemarca. Inaintea demararii procesului de renovare, era doar un grajd vechi folosit pentru depozitare.

„Posehuset” inseamna” Casa pungilor” si vine de la faptul ca fosta proprietara a terenului colectiona cu devotament pungi de plastic. Astazi pastrarea numelui casei este legata de succesul noilor proprietari – un cuplu de artisti muzicieni – care au transformat cabana intr-un atelier de creatie, cu toate activitatile de arta si muzica aferente.
Proiectul de renovare a pornit din nevoia de mai mult spatiu de lucru functional, avand in vedere ca livingul din resedinta privata a cuplului era adesea folosit, experimental, ca „loc de joaca” pentru productii muzicale si proiecte de arta. Noii proprietari au demarat chiar ei proiectul de renovare dar ulterior si-au dat seama ca aveau nevoie de suportul unei echipe de consultanti profesionisti in ceea ce priveste lumina naturala, care sa dezvolte si sa se perfectioneze ideile lor arhitecturale.
Vezi mai multe poze in galeria foto atasata.

Text si foto: VELUX

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply