Cărticica Arome de sărbătoare – rețete festive pentru toate gusturile

0

CP12_P001_Bogată în idei pentru mesele festive, Cărticica Arome de sărbătoare (nr. 12/2014) aduce în casele cititorilor spiritul Crăciunului și magia clipelor de la cumpăna anilor. Rețetelor de preparate tradiționale li se adaugă noi sugestii de aperitive, fripturi, ciorbe și deserturi pentru masa de Revelion.

O noutate în acest număr festiv este capitolul dedicat preparatelor pentru vegetarieni. Astfel, Cărticica satisface toate gusturile, fie că este vorba despre tradiționaliști sau despre cititori care doresc mereu ceva nou, despre consumatorii înrăiți de carne sau despre raw vegani.
Pentru a întregi atmosfera de sărbătoare, paginile Cărticelei sunt presărate cu scrisori calde, amintiri ale clipelor petrecute împreună cu familia sau prietenii.

Un capitol special este dedicat decorării casei și preparatelor.
Interviul cu Ilinca Vandici – vedeta invitată luna aceasta pe copertă – impresionează prin sinceritate și prin intensitatea trăirilor.

Nu lipsesc nici răspunsul medicului specialist și al bucătarului, la rubricile permanente „Cărticica practică te ajută” și „Întreab-o pe Lili”.

 

Text mic:

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply