Care sunt cele mai bune sisteme de închideri pentru terasele localurilor?

0

Terasele localurilor sunt preferatele clienților, indiferent de anotimp. Din păcate, în unele cazuri ei nu se pot bucura de aceste spații pe tot parcursul anului. Condițiile meteorologice nefavorabile reprezintă principalul motiv pentru care numărul clienților ce calcă pragul unui restaurant, pub sau cafenea care nu dispune de o terasă închisă se va reduce semnificativ. Ca urmare, și profitul va fi afectat în sens negativ.

Care sunt sistemele de închideri pentru terase recomandate de specialiști?

Soluția salvatoare vine din partea sistemelor inteligente și moderne de închideri de terase compuse din panouri de sticlă glisante. Principalul avantaj al acestora este că, odată montate, ele permit accesul oaspeților pe terasa localului indiferent de anotimp. Acest beneficiu se traduce printr-o creștere a profitului, dat fiind faptul că un număr mai mare de clienți va vizita localul pe tot parcursul anului.

Alegerea sistemelor realizate din materiale de calitate, din magazinul unei companii specializate în acest domeniu, și montajul corect al acestora, vor contribui enorm la modul în care avantajele lor vor fi resimțite de către clienții localurilor și de către proprietarii acestora. Și pentru că beneficiile închiderii teraselor cu sticlă glisantă nu se rezumă însă la atât, iată despre ce alte avantaje mai putem discuta.

Avantajele aduse de sistemele de închidere a teraselor cu sticlă glisantă

În expunerea tuturor avantajelor aduse de sistemele de închidere a teraselor de localuri, vom vizualiza o piramidă a beneficiilor, în vârful căreia îl vom plasa pe cel menționat încă de la începutul articolului: creșterea profitului. Cu alte cuvinte, fiecare dintre avantajele enumerate în continuare vor contribui la atingerea acestui obiectiv.

  • fiind realizate pe baza unor panouri din sticlă, cantitatea de lumină care va pătrunde în interiorul localului va contribui nu doar la crearea unei atmosfere relaxante și destinse, dar și la obținerea senzației de apropiere de natură/de oraș;
  • gândite în mod inteligent pe baza sistemului de glisare într-o parte sau în dublu sens, deschiderea largă a panourilor de sticlă va permite o aerisire completă a terasei, pe timpul verii în special;
  • grație tehnologiilor moderne de prelucrare a sticlei, panourile care intră în componența sistemelor de închideri a teraselor beneficiază de sticlă securizată, cu grosimi adaptate spațiului în care sunt montate, ce permit obținerea unui grad înalt de izolare fonică și termică;
  • estetica terasei nu va avea cu nimic de suferit odată cu montarea acestor panouri glisante, ci din contră. Diversitatea modelelor existente pe piață aduce cu sine o versatilitate și o adaptabilitate extraordinară la spațiul în care sunt montate, indiferent dacă este vorba despre sticlă satinată chimic, sablată, laminată sau printată ceramic;
  • indiferent de modelul sistemului de închidere ales pentru terasa localului, acesta poate fi personalizat și adaptat în funcție de structura spațiului, indiferent dacă acesta este în formă de L, U sau curb.

Lista avantajelor poate continua, însă puteți citi și afla și mai multe despre astfel de sisteme inteligente de închidere a teraselor pe site-ul rom-decor.ro. Compania cu același nume, Rom Decor, este recunoscută în acest domeniu pentru sistemele ultra moderne de închidere a teraselor și a balcoanelor, dar și pentru serviciile excelente oferite.

Rom Decor – modele deosebite de sisteme pentru închiderea teraselor

Adresându-se atât business-urilor din domeniul HoReCa, cât și clienților individuali, Rom Decor aduce pe piață cele mai inovatoare trei sisteme de închidere a teraselor și balcoanelor, fiecare dintre ele putând fi adaptat în funcție de structura spațiului disponibil.

Este vorba despre sistemele Gemini Confort, Gemini Thermo Protect și Gemini Slide, fiecare cu specificațiile sale, despre care puteți citi mai multe pe site. Cert este că  fiecare dintre acestea promite și oferă avantaje precum: izolare termică și fonică excelentă, estetică modernă și elegantă, senzație de apropiere de natură sau de oraș, aerisire și luminozitate optimă. Dacă ești proprietarul unui local sau ești în căutarea celei mai bune soluții pentru terasa sau balconul casei tale, descoperă pe rom-decor.ro sistemul de închidere a teraselor care se va potrivi cel mai bine spațiului de care dispui!

 

Sursă: admarks
Sursă foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply