Care sunt avantajele unor cabine de dus fata de cazile clasice?

0

Iti place mai mult sa faci un dus rapid de cateva minute decat sa te relaxezi mai mult facand o baie in cada? Daca raspunsul este da, atunci solutia pentru dorinta ta o reprezinta aceste cabine de dus potrivite pentru momentele de rasfat.

Cabina de dus reprezinta un spatiu foarte important din baia voastra pentru ca aceasta este utilizata zilnic de fiecare persoana care locuieste in casa sau apartament. Pe piata gasesti foarte multe modele de cabine de dus pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Iata care sunt avantajele folosirii unor cabine de dus!

Cabinele de dus iti permit sa folosesti spatiul pe verticala si astfel ai mai mult loc in baie. Spre deosebire de cada care este pozitionata pe orizontala, cabina de dus face economie de spatiu in baie. Cabina de dus are functie de hidromasaj si este potrivita pentru acele persoane carora nu le place sa petreaca prea mult timp in baie. Unele cabine de dus pot sa fie instalate in bai de dimensiuni foarte mici pe cand o cada nu prea are loc in baile mici. Cabinele de dus sunt prevazute cu o gama larga de accesorii precum: scaun si manere pentru sprijinire, sistem audio cu radio, instalatie sanitara care sa imbina avantajele pe care le are masajul acvatic cu actiuni de lumini pe culori.

Iata mai jos cateva modele de cabine de dus:

In functie de cum decizi sa asezi cabina de dus in baie poti alege si modelul acesteia pentru a incapea perfect in spatiul pe care il aloci. De exemplu, pe piata sunt mai multe modele de cabine de dus:
• Cabina de dus semirotunda care are usile din sticla. Acest model de cabina este perfecta pentru spatiile in colturi si este folosita in combinatie cu o mini cada semirotunda
• Cabina de dus in forma patrata este adecvata pentru asezarea atat pe colt cat si pe unul dintre pereti. Acest model de cabina de dus poate sa aiba una pana la trei laturi prevazute cu mai multe deschideri. Dimensiunea acestui tip de cada este adaptabila in asa fel incat aceste cabine de dus sa fie folosite in baile mari dar si in baile foarte mici
• Cabina prevazuta cu masaj este un model de cabina de dus mai sofisticata si are un pret mai ridicat fiind categorisita un produs de lux. Acest tip de cabina este confectionata din geamuri de sticla care sunt mate si are cadita mai inalta
• Cabina de dus special creata pentru cada este acea cabina care are paravane de dimensiuni reglabile. Acest model de cabina de dus se potriveste in spatiile mai mici unde se doreste combinarea cazii cu cabina de dus.
Preturile cabinelor de dus sunt foarte variate. Acestea pot sa porneasca de la 300 ron pana la 1500 ron (cea de top care este prevazuta si cu hidromasaj).
Fabrica Securit International realizeaza produse de calitate superioara inca din anul 1926. Specialistii iti recomanda aici sa optezi pentru cabine de dus care sa aiba deschiderea de usa special creata pentru nevoile tale. Deschiderea poate sa fie realizata atat la interior cat si la exterior.

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply