Caravana: prezentare de noi electrocasnice

0

In perioada 28 iunie – 7 iulie 2011 un eveniment de amploare dedicat partenerilor de distributie si retail, cu scopul prezentarii in avanpremiera a unor noi colectii de electrocasnice ce vor fi disponibile incepand cu toamna anului 2011.

Evenimentul face parte dintr-o serie de roadshow-uri organizate in toate tarile europene in care Indesit Company este prezent, in Romania fiind organizat in:

  • Bucuresti (28-30 iunie 2011)
  • Cluj (4 iulie 2011)
  • Timisoara (7 iulie 2011).

La eveniment vor participa  reprezentanti ai companiilor de distributie si retail, acestia avand ocazia de a vedea, testa si asista la prezentari despre cele mai noi game: Hotpoint – Luce și Indesit – Advance.

Inovatii exclusive

“Noua gama Hotpoint Luce aduce inovatii exclusive, brevetate de Indesit Company, precum sistemul de ventilatie inovator Dual Flow la cuptoare, tehnologia Direct Flame la plite, dar si noul sistem No Frost Air Flow Evolution la gama de aparate frigorifice. De asemenea prezentam noile game de masini de spalat rufe Aqualtis si Futura.” a declarat Rodica Stere, Marketing Manager Indesit pentru Romania.


Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply