Caravana Ceresit te asteapta cu peste 10000 de premii!

0

Caravana Ceresit a ajuns in Bucuresti. Participa si tu in urmatoarele saptamani si poti castiga o multime de premii.

Traditionala caravana Ceresit, desfasurata anul acesta sub denumirea „Ceresiada”, a ajuns aproape de final. Mai sunt trei saptamani in care poti participa si castiga unul dintre numeroasele premii. 
  
Reprezentantii Ceresit te asteapta pe 1 septembrie in Bricostore Baneasa, pe 8 septembrie la Baumax si pe 15 septembrie la OBI. 
Caravana Ceresit este cel mai mare eveniment al pasionatilor de mesterit din Romania. Anul acesta a poposit in 18 orase: Ploiesti, Focsani, Bacau, Iasi, Suceava, Bistrita, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Turda, Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta, iar acum a ajuns la Bucuresti.
Pornind de la ideea Olimpiadei, „Ceresiada” combina demonstratiile cu cele mai inovative sisteme si aplicatii Ceresit si Moment cu activitati interactive in urma carora participantii pot primi numeroase premii. Printre cele peste 10000 de premii se numara un automobil Dacia Logan MC, smartphone-uri, seturi de ustensile pentru gratar, genti termice, cele mai noi produse Moment, precum si numeroase materiale promotionale.
Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul www.ceresit.ro.

Sursa si foto: PR

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply