Caravana BookLand ajunge la Sun Plaza

0

Targul urban de carte BookLand continua turneul prin mall-urile bucurestene pana pe 23 decembrie. Cititorii care vor sa evite aglomeratia de dinaintea Sarbatorilor pot gasi inca de pe acum un cadou potrivit la un pret avantajos.

Turneu de carte
Ediția a II-a a Targului urban de carte va fi organizată sub forma unui turneu in mall-urile din Bucuresti si va promova cartea alaturi de numeroase proiecte culturale, timp de 8 saptamani.

Al doilea mall din turneu este Sun Plaza, iar programul de vizitare este: 8-13 noiembrie între orele 10.00 – 22.00.

Sun Plaza incurajaza activitatile ce au ca scop alimentarea mintii, spiritului si sufletului uman si de asemenea acesta actiune nu este prima de acest gen.

Asa cum spunea si Sadoveanu „Cartile ne sunt prieteni statornici. Ne sunt sfetnici si nu ne contrazic. Cartile care ne plac sunt si urne pline de amintiri”. Sun Plaza devine taramul amintirilor placute si al prieteniei.

Le dam intalnire tuturor iubitorilor de carte, aici, in Sun Plaza, cu lumea magica a povestilor de care avem nevoie cu totii, de la mic la mare, ba mai mult speram ca acestia sa ia in considerare cartile in alcatuirea listei de cadouri pentru cei dragi de sarbatori. – ne impartaseste Sun Plaza.

Intra in dialog cu cartile
Cititorii sunt invitati sa viziteze cel de-al doilea Mall din turneu, in Sun Plaza (Calea Vacaresti nr. 391) si sa intre in dialog cu cartile aduse de BookLand si cele mai mari edituri romanesti, pentru ca aici „si cartile pot avea o viata sociala”, spun organizatorii.

Participanti
Dintre editurile si casele de discuri participante: Adevarul, Aramis-Minerva, Brandbuilders, Cartea Romaneasca, Coresi, Gama, Herald, House of Guides, Humanitas, Litera, Nemira, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Universal Music.


Sursa: PR
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply