Caravana Bookland ajunge la Arad

0

Dupa ce a vizitat marile centre culturale ale tarii, Iasi si Cluj Napoca, precum si inca alte doua orase la inceput de drum, Constanta si Braila, Caravana BookLand se pregateste sa lase peste 10.000 de carti pe mana aradenilor.

Unde si cand
Pentru nenumarate calatorii palpitante pe taramurile fanteziei (si nu numai) Caravana BookLand isi asteapta cititorii la Arad, de miercuri, 21 septembrie, pana duminica, 25 septembrie 2011 in Atrium Mall.

Ce este Bookland
„Bookland reprezinta un nou concept de targ urban, dedicat consumatorilor de mall. Aradenilor cu siguranta le va face placere sa intalneasca editurile dragi lor intr-un spatiu amplu, bucurandu-se de o diversitate foarte mare de colectii si noutati, declara Alexandra Pop, Marketing Coordinator, Atrium Center Arad.

Ce urmeaza
Dupa Arad, Caravana BookLand va vizita ultimele orase de pe traseul anului 2011: Timisoara, Sibiu si Braşov. Cele mai importante edituri s-au alaturat Caravanei BookLand oferind cititorilor peste 10.000 titluri in fiecare oras.

BookLand este un concept inovator, fiind primul targ de carte cu servicii integrate oferite editurilor – traseu caravana, mobilier, transport si merchandising carte, echipa vanzare, promovare media.


Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply