Caravana BookLand – destinatia Plaza Romania!

0

Daca exista turism cultural, balneoclimateric sau stiintific de ce nu ar exista si turism literar? Harta targului de carte BookLand bifeaza Plaza Romania.

Timp de 6 zile, de marti pana duminica toate cartile, filmele, CD-urile cu muzica si jocurile a peste 60 expozanti vor fi prezente in mall-ul Plaza Romania.

De la intrare te intampina mii de carti, care asteapta sa fie rasfoite. Cititorii sunt invitati sa intre in dialog cu cartile aduse de BookLand si cele mai mari edituri romanesti, pentru ca la mall cartilor li se da o viata sociala.

Ce vei gasi la targ
Totodata targul reuneste titluri recent lansate, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa intr-o oferta generala, care acopera toate domeniile de interes. In plus, in BookLand sunt adunate cele mai atractive discounturi de carte din Bucuresti.

Consumul cultural se rasplateste cu un cadou 
Iubitorii de carte care fac cumparaturi, fie ca achizitioneaza carti, muzica, jocuri sau filme de minimum 50 de lei pot participa la tombola organizata de BookLand si VreauBilet.ro si pot castiga cate o invitatie dubla la unul din concertele puse la bataie: fie Concert Engelbert Humperdinck – Sambata, 3 decembrie 2011, fie Gala Craciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 decembrie 2011.

Tragerile la sorti se fac in serile de sambata si duminica, chiar la mall.

A doua surpriza
O vizita pe www.book-land.ro in perioada targului vine la pachet cu o surpriza placuta: cei care vor sa descopere atmosfera targului din mall isi pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care sa-l foloseasca la targ. Asta daca nu l-au primit deja in cutiuta postala.

Orarul de vizitare a targului: de marti, 22 noiembrie, pana duminica, 27 noiembrie,  intre orele 10:00 – 22:00.

Locatie: Plaza Romania, bd. Timisoara 26Z, Bucuresti.


Sursa: PR
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply