Cand sa alegi o canapea alba

0

 

Fie ca iti place stilul clasic, fie ca vrei sa mentii un echilibru cromatic in casa, o canapea alba poate fi o idee buna in urmatoarele cazuri.

– Daca ai un covor de dimensiuni mari si bogat in culori, o canapea alba poate readuce echilibrul vizual. Poti sa o accesorizezi in schimb cu perne asortate cu paleta cromatica a covorului.
– Un decor clasic poate fi obtinut daca ai o podea din lemn inchis la culoare. Parchetul negru da un contrast elegant cu o canapea alba si perdele deschise.
– Fotoliile si canapeaua nu trebuie neaparat sa fie din aceeasi gama. Daca ai ales sa mergi pe fotolii cu printuri florale, atunci alege o canapea fara incarcatura.
– In cazul in care vrei sa optezi pentru pereti cat mai colorati, mobilierul de culoare alba poate sa deschida camera si sa dea impresia de spatiu cat mai larg.
– Daca ai un living generos, poti alege nu una, ci doua canapele albe, asezate spate in spate pentru a delimita doua spatii diferite. Eventual poti orienta una catre televizor si una catre semineu sau catre fotolii pentru musafiri. Nu uita sa pastrezi consistenta cu ajutorul pernelor din aceleasi nuante.
– Preferi o nebunie de culori in sufragerie? Adauga atunci un look modern unei canapele albe din piele cu ajutorul cat mai multor perne colorate.
– Pentru doua stiluri contrastante in aceeasi incapere, de pilda modern versus traditional, o canapea alba poate sa fie piesa de echilibru. Aceasta poate sa rupa discordanta dintre un covor traditional si o oglinda sofisticata.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply