Idei de amenajare: camera studentului

0

Afla in continuare ideile creative ale redactiei Casa si gradina pentru camera studentului.

Sigur ai un student in familie, care, probabil, studiaza in alt oras decat cel natal. Asta presupune liste cu lucruri necesare, bagaje voluminoase si… dezamagiri la vederea camerei studentesti. Ne-am gandit sa dam o mana de ajutor. Asa ca, iti facem aceste propuneri vesele pentru camin.

Mai mult ca sigur vei imparti camera cu cineva

Trebuie sa ai propria ta „bucata”, dar nu vei putea sa o separi decat vizual, prin decor. In coltul tau va trona patul. Cu ajutorul unei cuverturi, lenjeria va fi ferita de murdarire, deoarece patul va fi folosit si ca loc de lectura ori de sedere pentru cei veniti in vizita. Cumpara seturi de cosuri impletite in care vei putea depozita diverse lucruri, pentru ca dulapurile sunt putine si subrezite.

Mizeaza pe rafturi

Peretii din jurul patului acopera-i cu tesaturi sau postere. Altfel, te vei murdari mereu de zugraveala. Locul de invatat − adica „biroul” − va fi folosit si ca loc de luat masa, desi aici ar trebui sa ai doar calculatorul si lampa. Pentru vase (alege castroane cu capac) si carti, caiete, ar fi bine sa iti faci doua rafturi pe peretele din zona.

Oglinzi pentru fete, prelungitoare pentru baieti

Fetele prefera decorurile colorate, dar sa nu uite de oglinda (pe care trebuie sa o aduca de-acasa). Baietilor nu prea le pasa de ambientul camerei, dar atentie! sa-si aduca prelungitoare pentru toata tehnologia pe care trebuie sa o bage in priza.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Petra C. Ene
Foto: Andrei Baltaretu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply