Camera cu influente pop

0

Decorarea locuintei este un exercitiu de creativitate, care impune realizarea unor legaturi de ritmuri, culori si forme.

Dar, de cele mai multe ori nu tinem cont de aspectele de mai sus si cumparam mobilier la set. Aceasta solutie da locuintei un aspect auster, lipsit de pesonalitate.
Familiarizeaza-te cu alt tip de amenajare

Asociaza motive diferite: flori cu dungi. Dar nu alege toate materialele imprimate, pentru ca asa spatiul va parea incarcat. Unele obiecte trebuie sa fie simple, dar culoarea lor sa se regaseasca in celelalte piese de mobilier.

Alege trei sau patru culori: Dintre care una sa fie predominanta si sa fie o culoare calda (rosu, galben, oranj, crem, roz). A doua culoare poate fi tot calda, iar a treia trebuie sa dea contrast.

Alterneaza tipuri de dungi: Late, inguste, verticale sau orizontale. Nu trebuie ca ele sa fie de un singur fel pentru a da unitate spatiului, tocmai diversitatea lor anima si da o nota de veselie in camera. Ele pot fi cat mai colorate si contrastante.

Tine cont de ritm: Culorile si ornamentele organizeaza suprafata. Daca intr-o parte a camerei ai multe detalii de dungi, flori, romburi, atunci e important ca aceste detalii sa se gaseasca si in alte zone din camera in cantitati mai mici.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Productie: Mihaela Radu, Raluca Alexandru
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply