Inspirație Casa lux: Căldură, eleganță, rafinament

0

Un tânăr bucureștean și-a dorit ca aceste trei ingrediente să stea la baza amenajării 
propriului apartament, dorință împlinită grație designerului de interior Wanda Dinu. 
Lucrarea a fost una de amploare și s-a desfășurat pe parcursul a doi ani.

Proprietarul a cumpărat acest apartament încă din faza de proiect a blocului, fiind atras de suprafața extrem de generoasă, de compartimentare, dar și de amplasare (foarte aproape de biroul unde își desfășoară activitatea). De la momentul semnării antecontractului, în 2009, până la cel al semnării actelor finale a trecut un an, dezvoltatorul imobiliar Adama respectându-și termenul de finalizare a construcției și predându-i proprietarului locuința la roșu.

„De aici a intrat în scenă designerul Wanda Dinu, pe care am cunoscut-o răsfoind paginile revistei Casa lux. Într-o primă fază selectasem trei designeri, însă în cele din urmă m-am oprit asupra Wandei Dinu, deoarece cu ea am rezonat cel mai bine. Nu mi-am propus nicio secundă să realizez singur amenajarea. Deși la prima vedere pare floare la ureche, ulterior îți dai seama că este dificil să construiești un decor astfel încât totul să se armonizeze perfect. În plus, un designer îți dă siguranța că, la final, totul va ieși conform așteptărilor“, ne spune proprietarul.

Proprietarul este încântat de rezultatul final, acest apartament fiind un spațiu plin de căldură, unde se încarcă cu energie pentru o nouă zi de muncă. Se regăsește în toate obiectele care îl înconjoară, dar cel mai dragi îi sunt tablourile. Un alt câștig al proprietarului de pe urma acestei amenajări îl reprezintă faptul că și-a mai făcut un prieten, relația profesională cu Wanda Dinu transformându-se pe parcurs într-una de prietenie, după cum avea să ne mărturisească la sfârșitul discuției noastre.

 

 

Foto: Sorin Iacob

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply