Călătorim cu un rucsac

0

Pentru că vremea se încălzeşte şi vom pleca în mici excursii, iată câteva sfaturi pentru drum, în ceea ce priveşte bagajul. Chiar dacă vom călători cu maşina, este cel mai simplu să nu cărăm cu noi 5 valize uriaşe, ci câte un rucsac sau un mic troler. Cum reuşim să înghesuim într-un rucsac totul? Eficientizarea spaţiului este cheia.
Cand alegi hainele, gândeşte-te să fie comode şi să meargă în straturi. Un pulovăr sau hanorac care poate fi dat jos uşor dacă se încălzeşte este alegerea ideală. Apoi, lenjerie de corp rulată şi pusă în pungă de plastic, 2-3 tricouri şi blugi sau pantaloni de trening (depinde de destinaţia ta). Hainele rulate şi nu împachetate ocupă mult mai puţin spaţiu. Se aşează întâi cele mai voluminoase şi grele la baza rucsacului, deoarece printre ele rămân mici locuri unde pot fi înghesuite şosete sau maieuri.
În ceea ce priveşte igiena, optează pentru 2 prosoape mici, iar produsele de toaletă pune-le în buzunare laterale. Există sticluţe de voiaj, ca să nu cari cu tine 500 ml de gel de duş pentru 2 zile. De asemenea, există uscător de păr pliabil, periuţă de dinţi telescopică şi multe alte ustensile de care ai putea avea nevoie şi care au şi variante pentru călătorii.
Nu în cele din urmă, ia-ţi o mică trusă de urgenţă cu analgezice, pansament şi spirt – chiar dacă nu stai în pădure, ci într-un orăşel, sunt multe localităţi care nu au farmacii sau clinici deschise non-stop. Acestea fiind spuse, pune-ţi bagajul în spate, camera de fotografiat la gât şi… aşteptăm poze!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply