Burda Media Bucureşti vă prezintă revista Beau Monde Mirese

0

BEAU MONDE MIRESE_COVER1Burda Media Bucureşti lansează publicaţia specială Beau Monde Mirese.  Astfel, revista lunară Beau Monde STYLE se extinde cu acest nou periodic, cel care „vă împlineşte visul”. Din 2 aprilie 2014, Beau Monde Mirese se găseşte la orice punct de difuzare a presei.

Revistă glossy interactivă, Beau Monde Mirese este parte a superlativelor editoriale marca Burda Media Bucureşti.
Conţinutul publicistic, viziunea grafică, originalitatea informaţiilor şi imaginilor conferă ineditul acestei publicaţii de nişă – reperul absolut al presei de wedding&fashion.  Atât miresele, mirii, familiile şi prietenii lor, cât şi organizatorii de nunţi găsesc în Beau Monde Mirese ideile, sugestiile şi soluţiile optime pentru reuşita unui eveniment unic, de o asemenea grandoare, cum este nunta.
Anca Ciuciulin, redactorul-şef Beau Monde Mirese: „Aceasta este revista cu, pentru şi despre mirese – îndrumar fidel comunităţii www.miresici.ro –, gândită cu drag şi scrisă cu pasiune de o echipă editorială entuziastă, pe o structură jurnalistică fără concurenţă în domeniu.”
Rochii de mireasă senzaţionale, ţinute de bun-gust pentru miri, ultimele tendinţe în aranjamente florale şi decoraţiuni, bijuterii rafinate, machiaje şi coafuri adecvate, săli de recepţie spectaculoase – practic, găsiţi în Beau Monde Mirese o adevărată enciclopedie a trendurilor şi a celor mai bune oferte, necesare mirilor şi tuturor celor implicaţi în organizarea unei nunţi.
Coperta primului număr al revistei Beau Monde Mirese o prezintă pe Bianca Ioniţă, o mireasă în devenire. Bianca a păşit de pe platoul de filmare al Kanal D în studioul foto al Beau Monde Mirese pentru a se bucura, în avanpremieră, de câteva rochii de mireasă alese de stiliştii noştri special pentru ea. Vedeta şi-a dorit să împărtăşească şi altor viitoare mirese povestea ei de dragoste, dar şi experienţa ei de strateg al propriei nunţi.
Bucuraţi-vă de noua publicaţie specială Beau Monde Mirese – revista care vă împlineşte visul!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply