Bucatarii cu sertare late

0

Pe ce merita sa dai banii atunci cand ti se ofera ceva “modern”.

Calitatea electrocasnicelor determina gradul performant al spatiului in care este preparata mancarea, insa conteaza si modul in care sunt configurate piesele de mobilier.

Sertarele late inlocuiesc dulapurile cu usi

Astfel spatiul pentru depozitare este bine organizat cu ajutorul noilor sertare late. Sunt suficient de adanci si late pentru a depozita oale si cratiti, sertarele care suporta o greutate de 25 de kg, culiseaza pe laterale rezistente metalice. (www.lemet.ro)

Pretul bucatariei standard din fotografie este de 3356 lei si o gasiti la firma Lemet. Modele asemanatoare puteti gasi si la Rigmob sau la Arkadia Design.

Materiale exceptionale

Despre aluminiu ester vorba, caci asa se prezinta o bucatarie care va rezista foarte mult in timp, iar cand i se va putea decide sfarsitul va putea fi reciclata 100%. Aluminiul in bucatarie inseamna: rezistenta la apa, foc, aburi, loviri. (www.arkadiadesign.it)

Pentru bucatariile deschise spre living recomandam oglinzi in loc de placi ceramice. Fete simple, curate, pozitionate liniar, fara delimitari vizibile intre corpuri si manere – tocmai am descris mobila de bucatarie actuala, de categoria lux. (www.rigmob.ro)


Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: Stefan Manole

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply