Bucătărie premium în stil ultramodern

0

Bucătărie premium în stil ultramodern – Inspiră-te din conceptele și reușitele marilor branduri în amenajarea propriei bucătării într-un stil ultramodern. Aliniază-ți preferințele la noile trenduri și caută echilibrul perfect între ergonomie, liniile și volumele epurate și caracterul homey, ce trebuie păstrat și subliniat.

Citeste si Bucatarie modernă cu buget restrans

 

Stilul de viață al noilor generații este anticipat și de creațiile brandului Rational Kitchens. Sunt bucătării exclusiviste, iar modelul Neos, în imagine, este un exemplu grăitor pentru un design futurist. Nuanțele atrăgătoare de lemn exotic, carcasele ergonomice și finisajele desăvârșite sunt demne de o locuință din viitor.
Foto: www.rationalkitchen.co.uk

Estetică puristă, design funcțional și avangardist, tușe feminine… Ce ți-ai putea dori mai mult într-o bucătărie ultramodernă? O veritabilă demonstrație de forță,  exemplul alăturat este plin de sugestii ce pot fi preluate și adaptate în bucătăria ta. Ține pasul cu ultimele tendințe! Se poartă structurile tip carcasă, adică fără mânere, care învăluie cu discreție maximă spații interioare generoase pentru depozitare. Rolul lor este la fel de util pentru mascarea hotei sau a aparatelor electrocasnice. Minimalismul cromatic pare punctul de pornire într-un ambient futurist, dar îl poți ajusta foarte bine cu degradeuri fine sau texturi striate. Nuanțele ce imită lemnul exotic sunt bine-venite într-un astfel de context. Compune fundalul într-un registru neutru, cu gresie în tonuri  între crem și gri, suprafețe vitrate neacoperite, pereți în culori deschise. Mobilierul va fi neapărat în format slim, ergonomic și funcțional. De obicei, pare un decor care ar merge completat cu mici pete de culoare, dar la fel de bine poți puncta cu obiecte din aceeași gamă cromatică, cu aspect vaporos, texturi îndrăznețe sau chiar cu un aer exotic subtil.

 

Insula de bucătărie, mobilierul suspendat și nișele de perete pentru electrocasnice creează senzația unui spațiu fluid, luminos, coerent, abordabil și circulabil pe mai multe culoare. Foto: www.rationalkitchen.co.uk

Citeste si Bucătărie eclectică, sub lumina reflectoarelor

Articol preluat din revista CASA LUX nr. 10/2018
Text: Lucian Dobraca, Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply