Bucatarie intr-o casa veche

0

Vezi o bucatarie decorata cu mult drag de proprietara ei, Alexandra.

Tot mobilierul din bucatarie este de la Ikea, iar mare parte din accesorii sunt de la Zara Home. Daca va uitati cu atentie in zona chiuvetei, veti vedea ca in loc de faianta s-au folosit niste placi speciale de la Ikea.
Proprietara recunoaste ca a gresit aici: „Am lasat gresia veche pe perete pentru ca mi-am dorit initial o placare cu lemn, care ar fi fost – credeam eu – usor de realizat direct pe gresie. Intr-un final am gasit materialul acesta special de la Ikea, care se potrivea.”
Mastile de calorifer sunt la fel in toata casa; au fost realizate pe comanda, iar designul ii apartine Irinei Solomon. Fiind o casa veche, toate tevile erau la vedere, dar cu putina imaginatie a fost rezolvat si acest inconvenient: daca va uitati in stanga lavoarului veti vedea ca tevile sunt ascunse in niste masti speciale de lemn.
Parchetul este la fel in toata casa. A fost cumparat de la Natural Wood Floor si tratat cu un bait alb. Parchetul este o alegere potrivita pentru persoanele care nu suporta suprafetele reci, dar carora le place sa umble prin casa in picioarele goale.

Foto: Corneliu David
Text: Elena Draghici

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply