Bucătărie industrială, cu aer cosy

0

Cine spune că stilul industrial este sinonim cu o atmosferă austeră, impersonală? Dacă știi să „îmblânzești” suprafețele reci, atunci te vei bucura de o amenajare primitoare, plină de farmec. Iată o bucătărie industrială de mai mare frumusețea.

bucătărie industrială Eurobac

 În imagine regăsim parchet cu linoleum natural, model Puro, disponibil în diverse nuanțe la Eurobac România (www.eurobac.ro). Este un model rezistent la pete, durabil și are proprietăți antibacteriene. Prețul este disponibil la cerere.

Ce rămâne de făcut este să începi demersul industri­al cu finisajul pere­ți­lor. Putem spune că pereții finisați cu cărămidă se situează pe primele locuri într-un top al preferințelor celor care se identifică cu stilul in­dustrial. Poate fi, în funcție de caz, cărămidă aparentă sau cărămi­da din structura zidăriei, lăsată ne­ten­cuită. Alege o nuanță caldă și, mergând pe această linie cosy, brăz­dează tavanul cu bârne în aceeași culoare cu a cărămizii. Pentru pardoseală alege un finisaj gri, care poate fi gresie sau vopsea epoxidică ori parchet cu linoleum natural, cum este cazul de față. Acesta din urmă este un finisaj ușor de întreținut, ce se pretează
excelent activităților de zi cu zi. De ce gri? Pentru că se potrivește mănușă acestui stil și pentru că, alături de obiecte electrocasnice și piese de mobilier din oțel inoxidabil, ridică amenajarea la un alt nivel.

bucătărie industrială cu cărămidă

Bârnele cu care a fost decorat tavanul ies foarte bine în evidență pe fundalul alb al acestuia.

Foto: Eurobac România

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 4/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply